Hangi Nargile Takımı Daha İyi ?

hangi-nargile-takimi-daha-iyi2

Hangi Nargile Daha İyi?

Hangi nargile daha iyi araştırmasını yaparken size özel pek çok seçenek bulunduğunu gözlemleyebilirsiniz. Cam, çelik ya da döküm nargilelerle nargile deneyimini yaşamak bambaşka bir heyecana dönüşecek! Nargileye yeni başlayacak ya da eski nargilesini değiştirecek kişilerin merak ettiği hangi nargile daha iyi sorusuna cevap bulalım! Bu sayede nargilenin birbirinden özel avantajlarını da yakalamanızı sağlayalım!
Nargile seçimi yaparken daha önce de vurguladığımız üzere cam, çelik ve döküm olmak üzere farklı alternatifler vardır. Her biri kendi özelinde avantajı olan bu nargilelerin özelliklerine tek tak bakarak sizin için doğru alternatifi ortaya çıkarmaya çalışalım!

 

Cam Nargile Takımları

Cam, insan sağlığını korumak ve daha kaliteli bir deneyim yaşamak adına tercih edilebilecek bir elementtir. Camdan imal edilen hemen her ürünün sağlıklı ve kaliteli olduğu düşünüldüğünde cam nargilelerin de oldukça değerli olduğu kabul edilir. Nargile tercihinde ön plana çıkan cam hem koku yapmaz hem de dayanıklı seçenekler sunar. Ser borusundan marpucuna kadar her kısmı camdan imal edilen nargilelerin de sadece şişe kısmı camdan imal edilen nargilelere cam nargile denir.
Cam çeşidi ve nargilede kullanılan cam oranına bağlı olarak kalite değişkenlik gösterse de nargile seçerken camı mutlaka ön planda tutmalısınız. Özellikle görsel kusursuzluğu da düşündüğünüzde cam nargilelerin değeri beklentilerin de ötesindedir. Nargile satın alırken camı seçmeli ve model olarak gözünüze hitap edecek alternatiflerin tadını çıkarmalısınız.

 

Çelik Nargile Takımları

Ana gövdesi çelikten üretilen nargilelere verilen isim olan çelik nargile genellikle çelik, nikel, pirinç gibi malzemelerden imal edilir. Nargile gövdesinin güçlü ve kaliteli bir şekilde görünmesini sağlamak isteyenlerin tercihi olan çelik nargilelerin cam ile birlikte enfes bir ahenk oluşturduğundan bahsetmek gerekir. Parlak ve gösterişli bir forma sahip olan çelik nargilelerin oksitlenme ve paslanma gibi sorunlara neden olmayacağı açıktır.
Nargileyi çok yoğun kullanan ve dayanıklılığını bir adım öteye taşımayı arzu eden bireyler arasında olduğunuzu düşünüyorsanız çelik seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Çelik, bu konuda kusursuz bir çözüm sunar. Dış yüzeyi talebe göre farklı bir şekilde tasarlanabilen çelik nargileleri de nargile seçimi sırasında değerlendirmelisiniz.

 

 


Döküm Nargile Takımı

Döküm nargileler kaliteli seçenekler arasında kabul edilir. Geleneksel nargile seçeneklerinin diğer adı olarak bilinen döküm nargileler çelik nargileler ile kıyaslandığında daha hafiftir. Genellikle işlemeli ve dikkat çekici nargilelerin tasarlanması sırasında döküm nargile tercihi ön plana çıkar.
Döküm nargilelerin hem dayanıklı olması hem de gösterişli olması genellikle kafelerde kullanılmasına neden olur. Siz de bir kafe işletmecisiyseniz ya da dayanıklı ve uzun ömürlü bir nargile arıyorsanız bu seçeneği dikkate alabilirsiniz. Döküm nargilelerin gün geçtikçe daha çok kullanılması kalite ve performans konusundaki ayrıcalıklarını ön plana çıkarır.

Hangi Nargile Daha İyi? Hangisini Seçmeliyim?

Nargileler arasından hangisinin en iyi olacağına karar vermek genellikle çok zordur. Çünkü nargileyi kullanacak olan kişi ya da kişilerin beklentileri farklılık gösterir. Kimi nargile severler her gün nargile yakmak isterken kimileri haftada 1-2 defa nargile deneyimi yaşamayı ister. Bunun yanı sıra görsel beklentilerin de farklılaşması nargile ile alakalı seçimi etkileyen temel hususlar arasındadır.
Seçimi yaparken hangi nargile daha iyi sorusuna cevap vermek yerine hangi nargilenin beklentilerinizi daha iyi karşıladığını bilmeniz gerekir. Böylelikle hem yapacağınız seçim hem de alacağınız nargile ile alakalı tereddütlerinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Seçiminizi nasıl yaparsanız yapın sizi tatmin edecek bir alternatife yönelmeye odaklanın!

Nargile Fiyatları ve Kalite

Hangi nargile daha iyi sorusuna net bir cevabın olmayışı ile alakalı durumu netliğe kavuşturduktan sonra düşünmeniz gereken detay nargile fiyatlarıdır. Çünkü nargile fiyatları, nargile alışverişi konusundaki deneyiminizi etkileyecek temel konulardan bir tanesidir. Eğer siz de bu konuda başarılı bir alternatiften yararlanmayı düşünüyorsanız araştırmalarınızı doğru bir şekilde gerçekleştirmelisiniz.
Nargile fiyatları kullanılan malzeme ve işleme gibi unsurlara göre değişkenlik gösterir. Bu nedenle de nargile alışverişlerinde fiyatların nasıl belirlendiği konusunda net detaylar yoktur. Gözünüze hoş gelen, beklentilerinizi karşılayan ve avantajlarıyla da sizi tatmin eden bir nargile seçerek kusursuz bir nargile deneyimine kapı aralayın!

Aşağıdaki diğer yazılarımız da ilginizi çekebilir.

Hangi Nargile Tütününü Seçmeliyim ?

Hangi Nargile Tütünü Daha iyi ? 

Hangi Nargile Lülesi Daha iyi ? 

Hangi Nargile Kömürü Daha iyi ? 

 

 

Kefo Nargile Takımları

Kefo Bombus Nargile Takımı

Orijinal fiyat: 2.148,00₺.Şu andaki fiyat: 1.790,00₺.
Favorilere ekle
Favorilere ekle

Kefo Nargile Takımları

Kefo Trip Nargile takımı

Orijinal fiyat: 2.100,00₺.Şu andaki fiyat: 1.750,00₺.
Favorilere ekle
Favorilere ekle

Kefo Nargile Takımları

Kefo Kelepçeli Konya Nargile Takımı

Orijinal fiyat: 1.920,00₺.Şu andaki fiyat: 1.600,00₺.
Favorilere ekle
Favorilere ekle
- %17
Favorilere ekle
Favorilere ekle

Kefo Nargile Takımları

Kefo Kriko Nargile Takımı

Orijinal fiyat: 1.200,00₺.Şu andaki fiyat: 1.000,00₺.
Favorilere ekle
Favorilere ekle

Kefo Nargile Takımları

Kefo Tsira Nargile Nargile Takımı

Orijinal fiyat: 6.360,00₺.Şu andaki fiyat: 5.300,00₺.
Favorilere ekle
Favorilere ekle
Favorilere ekle
Favorilere ekle

Mr Eds Nargile Takımları

Mr. EDS E30 Nargile Takımı

1.830,00
Favorilere ekle
Favorilere ekle
- %14
Favorilere ekle
Favorilere ekle

Kefo Nargile Takımları

Kefo Small Sis Nargile Takımı

Orijinal fiyat: 1.620,00₺.Şu andaki fiyat: 1.400,00₺.
Favorilere ekle
Favorilere ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir